Ingrediente
* 500 g carne de porc
* 600 g cartofi
* 50 g unt
* 3 morcovi
* 2 cepe roșii
* 1 ou
* 1 ardei kapia
* o felie țelină
* usturoi
* ceapă verde
* condimente pentru porc
* nucușoară
* chimen
* rozmarin
Mod preparare
Morcovul curățat și spălat se taie rondele și se asează într-o tavă unsă cu puțin ulei de măsline, apoi adăugăm carnea de porc spălată și tăiată fâșii mai mici,
apoi se adaugă celelalte legume, condimentele, o cească de apă și dăm tava la cuptor.
Cartofii se fierb în apă cu sare, apoi facem din ei un piure în care adăugăm un gălbenuș de ou, chimen, rozmarin și nucusoară ,apoi amestecăm bine toate ingredientele.
Cu ajutorul unui pos, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt , facem un "coșulet",pe care îl dăm la cuptor pentru 10 - 15 minute.
Peste friptură aproape făcută se adaugă ceapa verde tăiată mărunt și o dăm la cuptor pentru 5 minute.
Pe un platou așezăm coșuletul de cartofi pe care îl umplem în partea de jos cu friptură de porc.
Se poate servi cu salata de sfeclă roșie.
Poftă bună!
May 15, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment