May 6, 2011

Fursecuri cu nuca

Ingrediente
* 150 g făină
* 100 g zahăr
* 100 g nuci măcinate
* 50 g margarină
* 2 ouă
* esență de vanilie
* boabe de strugure


Mod de preparare
Mixăm margarina cu zahărul tos, vanilat, esența de vanilie, adăugăm ouălele, nuca măcinată , iar la sfârşit făina.
Aluatul obținut se dă la rece pentru o oră.
Întindem pe masa de lucru foaia de aluat şi decupăm cerculețe mai mari.
Cercul se împătureşte în două , apoi strâng uşor cele două capete şi formăm floarea.
Le punem apoi în tava tapetată cu hârtie de copt
şi le dăm la cuptor pentru 15 - 20 minute.
Când sunt gata se pune pe mijloc o bobiță de strugure iar deasupra presurăm zahăr pudră.
Poftă bună!

1 comment:

  1. Tare imi plac ,simpatice focccccc! Gabriela.

    ReplyDelete