May 20, 2011

Rulouri orange

Ingrediente
* 500 g  muschi de porc
* 2 morcovi
* ardei kapia copt
* condimente pentru carne de porc
* ghimber
* verdețuri italiene
* 1 portocală
* 1 lingură de zahăr
*  coniac
* batoane de scorțișoară


Mod de preparare
Muschiul de porc se feliază și se bate formând snițele.
Snițelul de porc se condimentează cu ghimber și condimente pentru porc.
Morcovul se curăță, se spală și se fierbe întreg în apă cu sare.
Pe o foaie de staniol așezăm snițelul de porc, deasupra ardeiul copt, morcovul întreg și se presoară verdețuri italiene.
Rulăm snițelul, îl învelim în staniol. Procedăm la fel cu fiecare snițel în parte, apoi le punem în tavă și le dăm la cuptor pentru 30-35 minute.
Într-o tigaie punem zahărul, feliile de portocală și lăsăm pe foc până se topește zahărul,
apoi adăugăm coniacul și lăsăm să fiarbă.
Pe un platou așezăm feliile de portocale, deasupra feliuțe mici din roloul de porc, peste rulou o feliuță mică de portocală și batonul de scorțișoară.

Poftă bună!

No comments:

Post a Comment