May 13, 2011

Vita in sos de capere si gulie

Ingrediente
* carne de vită
* 1 gulie
* capere
* smântână
* ulei de măsline
* sos de soia
* condimente pentru vită
* nucușoară
* maghiran
* verdețuri italiene
* sare de mare
* piper alb


Mod preparare
Carnea condimentată se pune într-un vas în care adăugăm 50 ml ulei masline, sosul de soia, maghiran,  verdețuri italiene ,o ceașcă de apă și lăsăm la rece 30 minute.
Punem în tavă carnea și dăm la cuptor pentru aproximativ 40 minute.
Gulia curățată și spălată, se taie felii mici și se pune în apă cu sare la fiert.
Gulia se lasă să se răcească, apoi se blenduiește cu smântâna, nucușoara, câteva capere și sare de mare până obținem un sos.
La sfârșit adăugăm capere întregi pentru decor. Friptura se servește alături de sosul de gulie și capere.

Poftă bună!

Kindle, Wi-Fi, Graphite, 6" Display with New E Ink Pearl Technology - includes Special Offers & Sponsored Screensavers

No comments:

Post a Comment