Ingrediente
* 4 pulpe de pui
* 350 g smântână
* 3 morcovi
* 2 roșii
* 2 ardei grași
* 2 ouă
* 1 păstârnac
* 1 legătură pătrunjel
* 1 ceapă
* 4 linguri de oțet
* usturoi
* sare, piper
Mod de preparare
Se pun la fiert pulpele, legumele, spălate și curățate.
După ce au fiert se strecoară supa, carnea o desfacem bucăți, iar legumele le tocăm mărunt .
Punem supa înapoi la fiert împreună cu legumele și carnea mărunțită, pentru câteva minute, apoi dăm deoparte de pe foc și lăsăm să se răcească pentru 5 minute.
Într-un vas se bat cu telul smântâna și gălbenușurile de ou.
Dupa ce s-a răcorit ciorba adăugăm smântâna, timp în care amestecăm ușor în ea.
La sfârșit adăugăm oțetul , usturoiul zdrobit, sare, piper, verdeață și mai lăsăm câteva minute să fiarbă.
Apoi o putem servi.
Poftă bună!
No comments:
Post a Comment