Este pentru prima data cand fac papricasul, dar cu siguranta il voi mai repeta....
Ingrediente
* 4 pulpele de pui
* 6 rosii
* 4 cepe albe
* 2 cepe rosii
* 2 ardei grasi
* 2 ardei kapia
* 2 lingurite boia de ardei dulce (iute)
* 1 legatura patrunjel
* condimente pentru pui
* verdeturi italiene
Mod de preparare
Pulpele le taiem in bucati potrivite.
Curatam ceapa, apoi o taiem solzi si o calim in uleiul incins, circa 8- 10 minute.
Adaugam apoi carnea, condimentam , punem boiaua si mai lasam cateva minute.
Ardeii se spala si se taie feliute ,apoi ii adaugam peste carne, impreuna cu o ceasca de apa si rosiile blenduite apoi lasam sa fiarba totul la foc mic.
Cand acesta este gata , presuram deasupra patrunjelul taiat marunt si apoi putem servi.
Obtional putem servi si cu smantana.
Pofta buna!
arata tare bine...m-a convins sa-l incerc si eu, pt ca sincer, nici eu nu am facut niciodata papricas...
ReplyDeleteA fost tare bun, merita sa il incerci!
ReplyDelete