Ingrediente
* 3 oua
* 500 g branza de vaci
* 100 g visine
* 100 ml frisca
* 10 linguri zahar
* 6 linguri ulei
* 8 linguri apa minerala
* 8 linguri faina
* 2 pliculete zahar vanilat
* 2 kiwi
* 1/2 plic praf copt
* esenta de fistic
Mod de preparare
Se amesteca doua oua cu branza de vaci,cu doua linguri cu zahar si cu un plic de zahar vanilat.
Fructele de kiwi se curata şi se taie bucati mici,scoatem samburii la visine si le amestecam în crema de branza.
Separat, se bate bine cu mixerul oul ramas, cu zaharul ramas.
Se adauga apoi uleiul, apa minerala, praful de copt, şi se bate în continuare.
Se pune un plic de zahar vanilat si faina, si amestecam pana se încorporeaza bine.
Compozitia se toarna într-o tava rotunda, tapetata cu hartie de copt.
Deasupra se pune crema din branza si dam la cuptor, la foc potrivit, timp de 20 de minute.
Dupa ce s-a copt, se lasa la racit, apoi se orneaza cu frisca si cafea macinata,si decoram cu visine.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment