June 28, 2011

Pui la gratar cu chimen

Ingrediente
* 400 g carne de pui
* 2 linguri seminte chimen
* 1 lingura boia de ardei dulce
* condimente pentru pui
* 1 ceapa alba
* 4 catei usturoi
* 1 lamaie (doar sucul)
* 1 ceasca iaurt
* 300 g ciuperci
* sare, piper


Mod de preparare

Se prajesc semintele de chimen , la foc mediu pana incep sa sara.
Se prepara o marinata omogenizandu-se la blender chimenul,usturoiul,sucul de lamaie, boiaua, iaurtul pana ajunge o pasta subtire.
Punem carnea de pui in acest amestec, apoi adaugam totul intr-o punga,masam carnea ca sa se patrunda, si dam la rece pentru 4 ore.
Scoatem apoi carnea de la frigider si punem fiecare bucata pe gratar, alaturi de ciuperci pe care le-am comdimentat cu putina sare.
Cand sunt facute, punem pe bete de frigarui alternativ o bucatica de carne,ciupercile si o feliuta mica de lamaie.
Se servesc calde.

Pofta buna!

No comments:

Post a Comment