Ingrediente
* 2 vinete potrivite
* 2 rosii
* 6 ciuperci
* 2 ardei
* 2 ardei kapia
* 2 morcovi
* 1 legatura ceapa verde
* masline verzi, negre
* boabe porumb din conserva
* 150 g cascaval
* 100 g parmezan ras
* verdeturi italiene
Mod de preparare
Se taie vinetele in doua, de-a lungul lor si se golesc de miez.
Miezul de la vinete taiat maruntel,impreuna cu legumele spalate si taiate marunt se calesc in ulei de masline.
Dupa ce s-au facut,lasam sa se raceasca putin, apoi adaugam ceapa taiata marunt,boabele de porumb, maslinele ,parmezanul si cascavalul ras, condimentam apoi amestecam bine compozitia.
Umplem vinetele cu aceasta compozitie,iar deasupra presuram cascaval ras.
Asezam vinetele umplute cu legume intr-o tava termorezistenta, apoi le dam la cuptor pentru aproximativ 25 minute.
Vinetele umplute cu legume se servesc reci.
Pofta buna!
Am gatit aceasta reteta. A iesit foarte bun!
ReplyDeleteMultumiri!
Gena.
Multumesc Gena, ma bucur ca ti-a placut!
ReplyDeleteTe mai astept pe blogul meu!!!
Pupici!
cred ca sunt foarte gustoase...
ReplyDelete