July 5, 2011

Orez cu pui si migdale


Ingrediente
* 150 g orez
* 150 g carne de pui
* 100 g fulgi de migdale
* 3 morcovi
* 1 ardei kapia
* 1 ceapa
* condimente pentru carne de pui
* verdeturi italiene
* sofran
* ghimber
* sare, piper


Mod de preparare
Legumele se curata,se spala si se taie cubulete,apoi le calim intr-un pic de ulei.
Adaugam  orezul  spalat ,apa si presuram deasupra sofranul.
Lasam pe foc pana cand este fiert orezul.
Carnea de pui se portioneaza,apoi adaugam peste ea condimentele de pui, verdeturile italiene si ghimberul ras, si dam la rece pentru 30 minute.
Dupa ce am scos carnea de la frigider, facem cateva intepaturi in fiecare bucata de carne si punem in acel loc fulgi de migdale.
Carnea astfel pregatita se face pe gratar.
Orezul se serveste alaturi de friptura de pui, si se orneaza cu fulgi de migdale si cimbru verde.

Pofta buna!

2 comments: