O salata "calda" de vara....
Ingrediente
* 200 g piept de pui
* 1 ananas
* 2 rosii
* 2 ardei galbeni
* 2 morcovi
* 1 ardei rosu
* 1 ceapa rosie
* 1 dovlecel
* 1 castravete
* ghimber
* condimente pentru pui
* dressing pentru salata
Mod de preparare
Pieptul de pui taiat fasii se condimenteaza cu ghimber , condimentele pentru pui si se lasa la rece pentru 30 minute.
Dovlecelul se curata, se taie felii , se sareaza si se lasa cateva minute pe un servet de bucatarie.
Taiem ananasul in doua pe lungime, il scobim, apoi miezul il taiem patratele mici.
Punem pe gratar feliile de dovlecel,
bucatile de ananas,
si fasiile de piept de pui.
Legumele ramase se taie felii mici , se amesteca intr-un bol cu dovlecelul, pieptul de pui si ananasul.
La sfarsit adaugam dressingul preparat dintr-un pliculet pentru salata mediteraneana amestecat cu 5 linguri de ulei,7 linguri de apa si 2 linguri de otet.
Salata obtinuta se pune in fructul de ananas.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment