August 3, 2011
Aripioare cu lamaie, ghimbir si miere de albine
Ingrediente
* 500 g aripioare de pui
* 1 lamaie
* ghimbir
* miere de albine
* condimente pentru friptura de pui
* sos de soia
* sos worcester
* sare
Mod de preparare
Intr-un bol facem o marinata din sos de soia,sos worcester, ghimbrir ras ,condimentele de pui , zeama de la o lamaie apoi adaugam aripioarele spalate si taiate in doua.
Dam apoi la rece pentru 50-60 minute.
Intr-o tava termorezistenta adaugam putin ulei de masline si punem aripioarele.
Dam la cuptor pentru 35- 40 minute, dupa primele 20 minute stopim aripioarele cu miere de albine si lasam in cuptor pana devin usor rumene.
Se servesc calde alaturi de felii de lamaie.
Pofta buna!
Etichete:
pui
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
ce bune-s astea !!!!!!!!!!!!!
ReplyDelete