* 4 oua
* 4 linguri zahar
* 4 linguri faina
* 2 linguri cacao
* 2 linguri praf de copt
* 2 linguri de ulei
* 200 g mure
* 200 g coacaze rosii
* 1 praf de copt
* 1 zahar vanilat
* esenta de rom
Mod de preparare
Intr-un bol mixam albusurile cu un praf de sare pana devin tari ca la bezea, apoi adaugam treptat zaharul.
Separat mixam galbenusurile cu uleiul si esenta de rom, apoi adaugam peste albusuri.
Omogenizam bine compozitia, punem cacao, laptele praf, apoi faina amestecata cu praful de copt.
Adaugam fructele si amestecam usor de jos un sus.
Punem amestecul obtinut in tava de silicon si dam la cuptor timp de 30-35 minute.
Prajitura se orneaza cu putina frisca si se decoreaza cu fructe.
Mmmm.. delicioasa trebuie sa fi fost! Imi place foarte tare combinatia de arome. Pupici
ReplyDeletee foarte simplu de facut si arata f bine . si ador astfel de prajituri.
ReplyDeletemiam miam :)
ReplyDeleteSuper arata.O zi buna.
ReplyDeleteDeosebita prajitura!!!!!Si mai ales bogatia de fructe pe care le-ai folosit....yammy.Pupici;x
ReplyDeleteMultumesc Simona, Timea ,Coco, DiaMar-bucataria galbena, Mare Maria...... e simpla dar e foarte buna.
ReplyDeleteVa pup!
Ador fructele de padure . Prajiturica ta e de vis
ReplyDeleteMultumesc Dorina!
ReplyDeleteSimpla si delicioasa!
ReplyDelete