Ingrediente
* 2 bucati de somon file
* 200 g branza gorgonzola
* 100 g smantana
* 50 g unt
* 50 ml lapte
* 1 lingurita oregano
* sare, piper
Mod de preparare
Somonul se spala si se lasa putin la scurs pe un servet de bucatarie,apoi se condimenteaza cu sare, piper si se pune la rumenit pe gratar.* 200 g branza gorgonzola
* 100 g smantana
* 50 g unt
* 50 ml lapte
* 1 lingurita oregano
* sare, piper
Mod de preparare
Intr-o tigaie de teflon se topeste untul,se adauga oregano,apoi punem branza gorgonzola taiata bucati mici si amestecam mereu pana cand se topeste.
Adaugam smantana amestecand incontinuu iar la sfarsit punem laptele si omogenizam bine sosul.
Pe un platou asezam somnul rumenit,ornam cu sosul gorgonzola si decoram cu patrunjel verde taiat marunt.
Pofta buna!
Ador somonul si pestele in general,mai ales cu sosul asta!
ReplyDeleteUn an plin de bucurii si multa sanatate iti doresc!
O mancare numai buna dupa sarbatori.
ReplyDelete"La multi ani"!Multe impliniri si sanatate iti doresc.
Tare bun tre' sa mai fie...
ReplyDeleteLa multi ani si un an bun!
FFFF bun!
ReplyDeleteAi inceput anul tareeeeee bine!Super!Pupici:x
ReplyDeleteMultumesc TeoBucatar, DiaMar-bucatariagalbena, Miha, Cristina, Mare Maria!
ReplyDeleteUn an minunat va doresc si voua!!!
O bunatate! Mi-ai dat o idee, ca nu mai stiu ce sa fac de mancare :)
ReplyDelete