Ingrediente:
* 250 g linte uscata (verde)
* 2 rosii
* 2 morcovi
* 2 catei de usturoi
* 1 ardei kapia
* 1 ceapa rosie
* 1 foaie dafin
* 1 crenguta cimbru
* 1 legatura patrunjel
* 1 lingurita coriandru
* 1 lingurita tarhon
* sare, piper
Mod de preparare:
Lintea se pune la inmuiat in apa rece, cu o seara inainte.
Legumele se curata, se spala si se toaca marunt.
Calim ceapa, usturoiul in ulei de masline incins, adaugam lintea, rosile, morcovul, jumatate de legatura de patrunjelul si acoperim cu apa.
Punem condimentele si lasam sa fiarba la foc mic timp de 40- 50 minute.
Adaugam la final restul de patrunjel,sare si piper.
Se serveste calda.
Pofta buna !
o bunatate! :*
ReplyDeleteNu am mancat niciodata linte,dar imi place tare mult cum arata papica ta.
ReplyDeleteNu am facut niciodata linte.Mancarea ta arata minunat,ma tenteaza sa incerc si eu.Felicitari!
ReplyDeleteTocanita nu am facut niciodata, iar a ta arata delicios! Trebuie probata! Pup
ReplyDeleteBuna si sanatoasa!
ReplyDeleteAm descoperit si eu lintea de curand si mi-a placut tare mult !!
ReplyDeleteMultumesc Emily!
ReplyDeleteNiciodata nu e tarziu DiaMar...merita sa o incerci !!!
ReplyDeleteMultumesc pentru vizita langmina!!
ReplyDeleteMultumesc Simona,Cristina,catkitchen !!!
ReplyDelete