Ador combinatia de fructe si carne, astazi va prezint o reteta simpla si delicioasa!
Ingrediente
* 250 g piept de pui
* 1 cutie compot ananas
* 200 g muguri de bambus
* 100 g susan
* 2 catei usturoi
* 1 lingurita ghimbir
* 2 linguri sos de soia
* 2 linguri sos worcestershire
* 1 lingurita otet balsamic
Mod de preparare:
Intr-un bol punem sosul de soia,worcestershire si otetul balsamic.
Pieptul de pui spalat, se taie in fasii mici si se adauga in sosul de mai sus lansandu-le acolo timp de 30 minute.
Scoatem din sos fiecare bucatica de piept de pui si o dam prin semintele de susan.
In wook incingem putin ulei de masline si adaugam pieptul de pui in crusta de susan.
Dupa ce carnea prinde culoare adaugam bucatile de ananas si mugurii de bambus.
Mentinem focul iute si adaugam usturoiul macinat, ghimbirul , sucul de la ananas si lasam pe foc aproximativ 5 minute.
Am servit pieptul de pui cu susan, ananas si muguri de bambus alaturi de taietei de orez.
Pofta buna!
Suna tare bine... ce pofta mi-ai facut!
ReplyDeleteCe chinezarie delicioasa ai prestat tu aici...
ReplyDeletePup!
Am venit si eu in vizita. Ma servesti cu o portie?
ReplyDeleteMultumesc Simona, sa stii ca a iesit foarte foarte buna!
ReplyDeletePupici!
Va servesc cu mare drag!!!!
ReplyDeleteMultumesc de vizita!