November 25, 2012

Cous-cous cu hribi


Ingrediente:
* 200 g cous-cous
* 250 g hribi
* 1 ceapa
* 1 ardei
* 1 morcov
* 1 rosie
* sare de mare


Mod de preparare:
Legumele se curata, se spala si se taie marunt.
Hribii se curata, se spala si se fierb in apa cu putina sare.
Dupa ce au fiert se trec printr-un jet de apa rece, apoi se taie felii.
Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei adaugam ceapa, morcovul,ardeiul,rosia ,hribii ,sarea si lasam pe foc cateva minute pana se inmoaie toate legumele.
Intr-un vas mai mare adaugam cous-cousul.
Fierbem 200 ml apa si adaugam peste couscous.
Lasam sa stea 5 minute, pana cand se absoarbe apa.
Stropim cu putin ulei de masline si cu o furculita incepem sa amestecam in cous-cous pana se desface bob cu bob.
Adaugam legumele calite amestecand foarte bine, lasam vasul acoperit cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi putem servi.




Pofta buna!

10 comments:

  1. Replies
    1. Poti incerca oricand,e foarte bun!
      Multumesc pentru vizita!

      Delete
  2. Îmi place pentru că știu că e foarte bun. Nu am niciun dubiu.

    ReplyDelete
  3. Tare bine arata!! Pozele, prezentare si vasele sunt tare dragute, mancarea e delicioasa! Pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Paula, si mie imi plac foarte mult vasele!
      Pupici!

      Delete
  4. Totul arata super!!! Fur o portie, cu tot cu vas! :)

    ReplyDelete