Ingrediente:
* 200 g cous-cous
* 250 g hribi
* 1 ceapa
* 1 ardei
* 1 morcov
* 1 rosie
* sare de mare
Mod de preparare:
Legumele se curata, se spala si se taie marunt.
Hribii se curata, se spala si se fierb in apa cu putina sare.
Dupa ce au fiert se trec printr-un jet de apa rece, apoi se taie felii.
Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei adaugam ceapa, morcovul,ardeiul,rosia ,hribii ,sarea si lasam pe foc cateva minute pana se inmoaie toate legumele.
Intr-un vas mai mare adaugam cous-cousul.
Fierbem 200 ml apa si adaugam peste couscous.
Lasam sa stea 5 minute, pana cand se absoarbe apa.
Stropim cu putin ulei de masline si cu o furculita incepem sa amestecam in cous-cous pana se desface bob cu bob.
Adaugam legumele calite amestecand foarte bine, lasam vasul acoperit cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi putem servi.
Pofta buna!
am o punguta de cous-cous :)
ReplyDeletePoti incerca oricand,e foarte bun!
DeleteMultumesc pentru vizita!
Îmi place pentru că știu că e foarte bun. Nu am niciun dubiu.
ReplyDeleteMultumesc Alina!
DeleteSuper buna mancarea!
ReplyDeleteMultumesc DiaMar!
DeleteTare bine arata!! Pozele, prezentare si vasele sunt tare dragute, mancarea e delicioasa! Pup
ReplyDeleteMultumesc Paula, si mie imi plac foarte mult vasele!
DeletePupici!
Totul arata super!!! Fur o portie, cu tot cu vas! :)
ReplyDeleteCu mare drag iti dau o portie!
Delete