May 12, 2013

Aperitiv cu pui,ciuperci de padure si germeni de ceapa rosie





Ingrediente:
* 600 g piept de pui dezosat
* 350 g ciuperci de padure
* 2 ardei kapia
* 100 g cascaval afumat
* germeni de ceapa rosie
* ulei de masline Costa d'Oro
* cimbru verde
* sare de mare
* piper

Mod de preparare:
Pieptul de pui (eu am folosit de la un  pui de tara) se macina in robotul de bucatarie.
Ciupercile de padure curatate si spalate in mai multe ape se pun la fiert in apa cu sare timp de 10 minute.
Dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca, apoi se taie fasii.
Ardeii kapia se curata, se spala si se toaca marunt.
Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline Costa d'Oro se adauga ciupercile de padure,
ardeii kapia, cateva fire de cimbru verde, sare de mare, piper si se lasa pe foc cateva minute.
Intr-un bol punem pieptul de pui tocat, legumele calite, cascavalul afumat ras si amestecam bine toate ingredientele.
Amestecul obtinut se pune in forme de silicon unse cu putin ulei de masline.
Punem forma de silicon intr-o tava in care am pus putina apa si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 25-30 minute.
Dupa ce trece timpul de coacere scoatem aperitivele din forma de silicon si le dam asa fierbinti prin germeni de ceapa rosie.

Se servesc calde sau reci.

  



No comments:

Post a Comment