Ingrediente:
* 600 g piept de pui dezosat
* 350 g ciuperci de padure
* 2 ardei kapia
* 100 g cascaval afumat
* germeni de ceapa rosie
* ulei de masline Costa d'Oro
* cimbru verde
* sare de mare
* piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui (eu am folosit de la un pui de tara) se macina in robotul de bucatarie.
Ciupercile de padure curatate si spalate in mai multe ape se pun la fiert in apa cu sare timp de 10 minute.
Dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca, apoi se taie fasii.
Ardeii kapia se curata, se spala si se toaca marunt.
Intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline Costa d'Oro se adauga ciupercile de padure,
ardeii kapia, cateva fire de cimbru verde, sare de mare, piper si se lasa pe foc cateva minute.
Punem forma de silicon intr-o tava in care am pus putina apa si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 25-30 minute.
Se servesc calde sau reci.
No comments:
Post a Comment