October 4, 2013

Muschi de porc impletit pe pat de ciuperci




Ingrediente Pentru garnitura
* 1 kg muschi de porc                                      * 500 g ciuperci de padure
* cimbru uscat* ceapa verde
* oregano uscat* 50 ml vin alb
* maghiran uscat* 2 rosii
* busuioc uscat* sare, piper
* boabe piper mozaic
* coriandru boabe
* 4 catei usturoi
* 100 ml vin
* ulei de masline
* sare de mare


Mod de preparare
Muschiul de porc spalat se taie in 3 parti egale pe lungime.
Condimentele se amesteca intr-un bol .
Punem muschiul de porc taiat peste condimente si masam foarte bine intreaga bucata de carne.
Impletim cele trei bucati taiate si prindem la capete cu scobitori.
Muschiul de porc impletit se pune  intr-o tava termorezistenta in care adaugam  vinul si putin ulei de masline.


Dam tava la cuptor aproximativ 45- 50 minute, pana cand muschiul de porc devine rumen .
Ciupercile de padure curatate se spala in apa rece, si se taie felii.
Intr-o tigaie incingem putin ulei de masline, adaugam ceapa verde taiata marunt,rosiile, ciupercile si lasam sa cateva minute sa se rumeneasca.
Adaugam vinul alb si lasam pe foc pana cand acesta se evapora.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Servim muschiul de porc impletit alaturi de  garnitura de ciuperci.




6 comments:

  1. Ce bine arata! Si cat de aromat! Pe cat nu-s eu cu carnea si tot imi face pofta. Imi place mult aici la tine. Pozele sunt excelentesi bucatele deosebite. Felicitari

    ReplyDelete
  2. Ce bine arata!!!!! Mi s-a facut foame!

    ReplyDelete