Pentru ca mi- a placut foarte mult pesto de leurda, am incercat sa il combin cu stiuca, ciuperci si rosii, ce-a iesit...o bunatate !!!
Ingrediente
* 1 stiuca
* pesto de leurda
* 500 g ciuperci champignon
* 250 g rosii cherry
* 70 ml vin alb
* 50 g unt
* 1 limetta
* 1 crenguta cimbru verde
* ulei de masline
* sare de mare
* piper boabe mozaic
Mod de preparare
Stiuca curatata si spalata se sterge bine cu un servet de bucatarie.
Se unge cu unt, apoi se maseaza bine cu pesto de leurda.
Se stropeste cu zeama de la jumatate de limetta , restul limettei se taie felii si se pune in interiorul stiucii.
Ciupercile se curata, se spala si se taie felii.
Intr-un vas termorezistent se pun ciupercile, rosiile cherry, iar deasupra stiuca.
Din cand in cand se verifica stiuca si se stropeste cu sosul din tava pentru a nu crapa.
Stiuca se serveste calda cu felii de lamaie/limetta.
Ce frumos platou! Te imbie la masa :)
ReplyDeleteMultumesc Paula! :)
DeleteNeaparat trebuie sa incerc si eu pesto de leurda!! Tare m-ai facut curioasa de combinatia de gusturi si arome din farfuria de mai sus!
ReplyDeleteMusai trebuie sa o incerci Simona , e buna tare, de curand am descoperit si eu ca e buna leurda tare :))) !
DeleteM-a impresionat blogul tau. E foarte bine organizat si fotografiile sunt foarte placute ochiului: frumos colorate, elegante si pline de inspiratie. Mi-a placut mult reteta de stiuca cu pesto de leurda. Am salvat-o, sa o incerc si eu, cu prima ocazie. Felicitari pentru toata munca ta!
ReplyDeleteIti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase !!! :)
Delete