May 8, 2014

Mini tarte cu dulceata de trandafir si rubarba



Usor de facut , foarte parfumate si aromate, aceste mini tarte te pot salva atunci cand iti doresti rapid ceva dulce!

Ingrediente

* 400 g aluat de foietaj
* 200 g dulceata de trandafir
* 300 g rubarba
* 50 g zahar brun
* 1 ou


Mod de preparare

Aluatul de foietaj se dezgheata la temperatura camerei.
Se intinde foaia de aluat  pe masa de lucru si se taie in patrate.
Pe fiecare patrat se face o taietura la 1 cm de margine, apoi se rasucesc  capetele taiate.



Rubarba se spala , se curata tijele  apoi se taie in bucati aproximativ egale.
In fiecare patrat  se pune dulceata de trandafir si tijele de rubarba.
 
Se presoara deasupra putin zahar brun.


Se ung  mini tartele cu ou si  se dau  la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ 15- 20 minute.
Cand sunt gata se presoara cu zahar pudra.



 



No comments:

Post a Comment