Ingrediente
* 200 g couscous
* 100 g piept de pui
* 70 g boabe de porumb
* 1 dovlecel
* 1 ardei kapia
* 1 morcov
* 70 g porumb
* pudra de chili
* cateva fire patrunjel verde
* cimbru verde
* sare de mare
Mod de preparare
Pieptul de pui se spala si se taie bucati .
Legumele se curata se spala si se taie felii potrivit de mici.
Intr-o tigaie incinsa se adauga pieptul de pui, se presoara putina pudra de chili, si se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti.
Se adauga legumele, boabele de porumb, cimbru, sare de mare, se acopera vasul si se lasa pe foc aproximativ 4-5 minute.
Intr-o alta cratita incinsa se adauga couscous-ul si se lasa boabele sa se rumeneasca putin, apoi se toarna 200 ml apa fierbinte, sare de mare si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se serveste couscous-ul alaturi de pui si legumele picante.
S-aveti pofta !
Arata foarte bine!
ReplyDeleteMultumesc Teo !
DeleteGrozav arata si ce bun trebuie sa fie.Imi place foarte mult cus cusul.
ReplyDeleteMultumesc!
Delete