February 16, 2015

Bezele




Mi-au ramas cateva albusuri si decat sa le arunc am zis ca ar fi mai bine sa fac cateva bezele.
Am adaugat putina apa de trandafir sa fie putin mai aromate si astfel am obtinut niste bezele delicioase care s-au evaporat rapid .

Ingrediente


* 4 albusuri
* 250 g zahar pudra
* 1 praf de sare
* 1 lingurita otet
* 1/2 lingurita apa de trandafir


Mod de preparare

Intr-un vas de inox se mixeaza albusurile cu un praf se sare.
Se adauga zaharul pudra putin cate putin si se mixeaza de fiecare data pana cand se dizolva complet.
Se adauga otetul si se continua mixarea obtinand o spuma foarte tare.
La sfarsit se adauga apa de trandafir, putin colorant roz si se mai mixeaza timp de 2-3 minute.

Se pune compozitia intr-un pos si se pun bezelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Bezelele se coc in cuptorul preincalzit la 110 grade timp de 45-50 minute.


 

4 comments: