June 6, 2015

Mini tarte cu sparanghel alb




Profitand de sezonul sparanghelului, pe care il ador enorm de mult, mi-am luat iarasi cateva legaturi, si  de aceasta data l-am folosit pentru a prepara  aceste  mini tarte cu sparanghel alb, care au fost foarte gustoase.

 Ingrediente

* 300 g foi de placinta
* 400 g sparanghel alb
* 100 g branza cu mucegai
* 1 ardei kapia
* 4 oua
* sare de mare
* piper


Mod de preparare

Se spala sparanghelul, se indeparteaza partea lemnoasa si se pune la fiert timp de 15 minute.


Foile de placinte se ung una cate una cu putin lapte si unt topit.
Ouale se bat cu sare, piper, apoi se adauga si branza cu mucegai.
Se pun in tavite foile de placinta, se aseaza un strat de  sparanghelul alb taiat, ardeiul kapia taiat felii,se adauga amestecul de ou, si se continua cu al doilea strat.
Deasupra se pun cateva bucatele de branza cu mucegai si se da tava la cuptorul preincalit la 180 grade timp de 30- 35 minute.



Mini tartele cu sparanghel alb se servesc calde sau reci.
S-aveti pofta !





1 comment:

  1. Delicioase și la micul dejun și prânz sau la cina.

    ReplyDelete