November 15, 2016
Paste de fasole neagra cu sos de rosii galbene
Cand doriti sa gatiti ceva rapid, pastele sunt cea mai buna alegere.
Pentru astazi va las o portie de paste de fasole neagra cu sos de rosii galbene.
Pastele de fasole neagra sunt paste bio fara gluten, facute traditional in Italia, nu contin zahar, dar au un continut ridicat de proteine vegetale de cea mai inalta calitate si continut scazut de carbohidrati comparativ cu pastele normale.
Aceste paste sunt recomandate pentru persoanele cu intoleranta la gluten dar si pentru cei care tin diete sarace in carbohidrati sau pentru persoanele active care doresc un plus de proteine vegetale.
Ingrediente
* 200 g paste de fasole neagra
* 500 g rosii galbene
* 1 ceapa mica
* 2 catei de usturoi
* ulei de masline extravirgin
* cimbru proaspat
* parmezan (obtional)
Mod de preparare
Rosiile galbene se spala si se trec prin separatorul de rosii.
Intr-o tigaie se incinge uleiul, se adauga usturoiul zdrobit, ceapa tocata, apoi sucul de rosii, cimbrul si se lasa la fiert pana se obtine un sos mai gros.
Pastele de fasole neagra se fierb in apa cu sare timp de 3 minute.
In sosul de rosii se adauga pastele de fasole neagra si se mai lasa pe foc 2 minute amestecand usor.
Pastele de fasole neagra se servesc calde, obtional se poate adauga si putin parmezan ras.
Daca doriti aceste paste, le puteti achizitiona de la magazinul Via Naturalia, in spate la Hala Centrala.
Etichete:
paste
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Super tare. E prima data cand aud de acest tip de paste. Chiar sunt curioasa.
ReplyDelete