Ingrediente
* 250 g margarina
* 300 g faina
* 6 linguri amidon
* 7 linguri zahar
* 1 zahar vanilat
* 1 zahar vanilat cu scortisoara
* migdale
* esenta de migdale
Mod de preparare
Mixam spuma margarina cu zaharul tos, vanilat si cu esenta de migdale
apoi adaugam amidonul si faina cernuta si fulgii de migdale.
Framantam repede pana obtinem un aluat relativ moale.
Infasuram aluatul in folie alimentara si il dam la frigider 30 min.
Impartim aluatul in 4 parti egale, fiecare bucata o intindem sub forma de snur,si taiem bucatele din el, apoi facem niste dungi pe mijlocul fursecurilor.
Fursecurile le asezam in tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt apoi le dam la cuptorul deja incins timp de 30 min.
Fursecurile nu trebuie sa se coloreze, trebuie sa ramana albe. Scoatem tava din cuptor si lasam 2-3 minute sa se racoreasca.
Cand s-au racit complet,punem putin zahar pudra intr-o strecuratoare si pudram usor.
Pofta buna!
No comments:
Post a Comment