Pentru blat | Pentru pizza |
---|---|
* 350 g făină | * 300 g ciuperci |
* 200 ml lapte călduț | * 4 cabanoși |
* 20 g drojdie | * 3 roși |
* 1 ou | * 2 ardei |
* ulei de măsline | * măsline verzi, negre |
* oregano | * condimente pentru pizza |
* maghiran | * cașcaval ras |
* cimbru | * sos de roșii amestecat cu busuioc |
Mod de preparare
Din făină, lapte calduț, drojdie, ou și condimente obținem un aluat pe care îl lăsăm la crescut pentru 30 minute.
Legumele se spălă, se curăță și se taie felii.
Întindem foaia de aluat în tavă, o ungem cu sos de roșii cu busuioc, punem legumele, iar deasupra presurăm condimentelede pentru pizza și cașcavalul ras.
Dăm la cuptorul încins pentru 20- 25 minute.
Poftă bună!
No comments:
Post a Comment