Ingrediente
* 250 g spirale
* 200 g brânză de vaci
* 170 g zahăr tos
* 100 g fulgi de migdale
* 4 ouă
* 1 zahăr vanilat
* coajă de lămâie
* esență de rom
Mod de preparare
Pastele se fierb separat în apă cu sare timp de aproximativ 9- 10 minute.
În blender punem 3 ouă, zahărul tos, vanilat, coaja de lămâie, esența de rom și omogenizăm bine compoziția.
Amestecul de mai sus îl adăugăm peste brânza de vaci, apoi încorporăm spiralele și amestecăm bine.
Punem compoziția într-o tavă termorezistentă unsă cu unt și tapetată cu puțin pesmet, iar deasupra punem un ou bătut bine, fulgii de migdale și dăm tava la cuptor pentru 20- 25 minute.
Când este gata putem presura deasupra zahăr pudră.
Poftă bună!
May 27, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment