June 29, 2011

Supa de vita aromata

Ingrediente
* 500 g carne de vita cu os
* 500 g cartofi cartofi
* 4 ardei
* 4 rosii
* 4 morcovi
* 1 ceapa
* 1 legatura patrunjel
* busuioc
* oregano
* tarhon
* maghiran


Mod de preparare
Se taie carnea in bucati si se pune la fiert in apa cu sare.
Cand clocoteste, se ridica spuma, apoi se lasa sa fiarba la foc potrivit o ora.
Zarzavatul si cartofii, se curata, se spala, se taie in felii mari si se introduc in oala cu supa.
Adaugam busuiocul, oregano ,tarhonul, maghiranul si lasam pe foc pana cand sunt fierte si legumele.
La sfarsit adaugam suc de rosii, pe care l-am facut din cele 4 rosii blenduite,potrivim de sare, piper si mai lasam cateva minute sa fiarba.
Apoi putem servi.

Pofta buna!

No comments:

Post a Comment