August 2, 2011

Chiftele aromate la cuptor


Ingrediente
* 500 g carne tocata amestec (vita si porc)
* 3 morcovi
* 3 cartofi
* 3 catei de usturoi
* 2 oua
* 1 legatura marar
* 1 lingura gris
* busuioc
* cimbru
* oregano
* tarhon
* maghiran
* sare, piper


Mod de preparare
Intr-un bol punem carnea tocata, adaugam legumele spalate si maruntite (eu le-am dat prin razatoare),ouale si amestecam usor.
Punem cate putin din fiecare condiment (dupa gustul fiecaruia),
grisul, iar la sfarsit mararul tocat marunt si amestecam bine compozitia.
Cu mana usor umeda formam bilute pe care le punem in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru aproximativ 40 minute, timp in care le si intoarcem.
Cand sunt gata se pot servi calde sau reci, dupa preferinte.


Pofta buna!

2 comments:

  1. le-am incercat...sunt delicioase!
    P.S. multumesc ca m-ai adaugat in lista ta!

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca ti-au placut Adnia!!!:)

    ReplyDelete