August 19, 2011

Conopida cu legume aromate


Ingrediente
* 1 kg conopida
* 3 ardei kapia
* 3 gogosari
* 3 ardei galbeni
* 3 morcovi
* 3 catei usturoi
* 1 lingurita chimen
* cateva boabe de coriandru
* ulei de masline
* sare

Mod de preparare
Conopida se desface buchetele si se pune in apa cu sare pentru 30-40 minute.
Celelalte  legume se curata, se spala, si se taie felii.
Punem toate legumele in vasul de gatit cu aburi pentru 5 -10 minute.
Intr-o tigaie punem putin ulei de masline, adaugam usturoiul taiat marunt,legumele fierte la aburi,chimenul, boabele de coriandru zdrobite, condimentam si lasam pe foc pentru 3-4 minute.
Obtinem legume foarte aromate si foarte gustoase.
Se pot servi calde cat si reci!
Pofta buna!

2 comments: