August 19, 2011
Supa crema de legume
Ingrediente
* 5 rosii
* 5 morcovi
* 5 ardei kapia
* 5 ardei galbeni
* 5 gogosari
* 2 radacini patrunjel
* 1 telina mica
* 1 ceapa
* frunze de telina
* frunze de busuioc verde
* cimbru verde
* ulei de masline
* unt (50 g)
* sare
Mod de prepatare
Intr-o oala topim untul si adaugam ceapa, apoi lasam sa se caleasca pana cand ceapa devine usor aurie.
Adaugam apoi celelalte legumele spalate,curatate si taiate bucati mici.
Adaugam apa cat sa le cuprinda si lasam pe foc la fiert.
Dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca putin, apoi se blenduiesc, adaugand putin ulei de masline, frunzele de busuioc, telina si cimbrul.
Este delicioasa servita cu paine prajita si se poate consuma atat calda, cat si rece!
Pofta buna!
Etichete:
supe&ciorbe
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment