Ingrediente
* 3 vinete
* 500 g rosii
* 200 g cas
* oregano
* busuioc
* ulei de masline
* sare
* piper
Mod de preparare
Vinetele se taie felii subtiri se sareaza si se lasa sa stea 15 minute, apoi se spala si se usuca cu un prosop.
Le condimentam cu oregano,busuioc, piper ,asezam intre doua felii de vanata o felie de cas, le prindem cu o scobitoare si le asezam intr-o tigaie cu ulei de masline la foc potrivit.
Se intorc cu grija de cateva ori pana ce vanata e bine patrunsa.
Adaugam si sosul de rosii pe care l-am preparat astfel:rosiile se trec prin blender dupa care se pun la fiert intr-o cratita adaugand uleide masline,oregano, busuioc,sare,piper si se scade la foc mic .
Vinetele se lasa sa se patrunda impreuna cu sosul de rosii.
Se servesc atat calde cat si reci .
No comments:
Post a Comment