November 21, 2011

Rosii umplute cu fasole alba la cuptor

Ingrediente
* 6 rosii
* 200 g fasole alba cu bob mare
* 1 morcov
* 1 ceapa rosie
* 1 ardei galben
* 1 ardei kapia
* condimente( tarhon, oregano , busuioc )
* ulei de masline
* sare
* piper
Mod de preparare
Fasolea se spala si se pune la fiert in apa cu sare,schimband apa de doua ori.
Legumele se curata , se spala si se calesc in putin ulei de masline.
Adaugam apoi fasolea,si cate jumatate lingurita de tarhon, oregano, busuioc,sare si piper si lasam cateva minute la foc mic.
Rosiile se spala,apoi le taiem varfurile si le scoatem miezul, apoi le umplem cu amestecul de fasole.
Asezam rosiile intr-o tava stropita cu ulei de masline si dam la cuptor timp de 20-25 minute.
Cand sunt gata scoatem rosiile pe un platou, decoram cu frunze de patrunjel,dafin si presuram deasupra putin tarhon,apoi putem servi.

Pofta buna!

6 comments:

  1. foarte interesanta combinatia si excelent prezentata! pupici

    ReplyDelete
  2. Sunt tot felul de combinatii,insa sincer la asta nu m-am gandit, dar citind reteta m-am convins cat este de delicioasa.Felicitari de prezentare.Pupici:x

    ReplyDelete