Ingrediente
* 500 g faina
* 250 g telemea
* 200 g unt
* 1 ou
* 25 g drojdie
* sare
* susan
* seminte de in
Mod de preparare
Intr-un bol mai mare punem jumatate din cantitatea de faina, adaugam branza telemea data prin razatoare,drojdia inmuiata cu putina apa calduta,untul taiat bucati mici ,oul, cateva seminte de susan si in, sarea apoi amestecam foarte bine toate ingrendientele.
Adaugam apoi restul de faina si framantam pana obtinem un aluat care nu se mai lipeste de maini.
Invelim aluatul intr-o folie alimentara si dam la rece pentru cel putin 4 ore.
Intindem cate o foaie de aluat si taiem saratelele, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu galbenus de ou amestecat cu 2 linguri de lapte, presuram deasupra seminte de susan, apoi dam la cuptor timp de 30-35 minute.
Pofta buna!
November 19, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
arata super bine!!!
ReplyDeletesuper..unde ai gasit semintele de in?
ReplyDeleteMultumesc Stefania!
ReplyDeleteAdnina....semintele de in le-am luat din Kaufland, la raionul unde gasesti si susanul,nuca de cocos, nucile,migdalele ....sper ca am fost destul de inteleasa ....
ReplyDeletePupici!
Sunt super bune.Pupici!
ReplyDeleteMultumesc Dia-Mar-bucatariea galbena!
ReplyDelete