Ingrediente
* 200 g cus cus
* 150 g piept de pui
* 200 g ciuperci
* 1 ardei rosu
* 1 morcov
* 1 ceapa rosie
* 1 legatura patrunjel
* ulei de masline
* oregano
* busuioc
* sare, piper
Mod de preparare
Pieptul de pui spalat, taiat bucati mici si condimentat se caleste in putin ulei de masline.
Legumele curatate si spalate se taie felii,se adauga in tigaie peste pieptul de pui,condimentam si lasam pe foc pana cand devin moi.
Cus cusul se fierbe in apa cu sare timp de 6 minute.
Cand legumele sunt facute se adauga cus cus-ul fiert, se amesteca usor si se mai lasa pe foc timp de 2- 3 minute,
apoi putem servi.
Pofta buna!
Simplu,rapid si gustos,asa cum imi place mie!
ReplyDeleteador cus-cus-ul ♥ iar reteta asta suna tare bine!
ReplyDeletepupici
numai bunatati...
ReplyDeletete asteapta un premiu la mine pe blog!!:P
Multumesc Teo Bucatar!
ReplyDeleteSi noua ne-a placut foarte mult Emily!
ReplyDeletePupici!
Multumesc pentru premiu Stefania!!!
ReplyDeleteTe pup!