January 18, 2012

Piept de pui cu mandarine


Ingrediente
* 500 g piept de pui dezosat
* condimente pentru pui
* 7 mandarine
* 1 lingura de zahar
* suc de mandarine
* sare,piper

Mod de preparare
Pieptul de pui spalat se taie in doua parti, se condimenteaza si se pune pe gratar.
Intr-o tigaie punem zaharul, feliile de mandarine si lasam pe foc pana se topeste tot zaharul, apoi adaugam sucul de la 5 mandarine si lasam sa fiarba.
Pe un platou asezam pieptul de pui, decoram cu mandarine si sos.
Putem servi alaturi de o garnitura de orez.

Pofta buna!

6 comments:

  1. Foarte tentant:)!!!!Si sa nu vrei,trebuie sa incerci:)))))Delicios.Pupici:X

    ReplyDelete
  2. Ador combinatia carne-fructe!!!

    ReplyDelete
  3. Multumesc Stefy,a fost foarte bun !

    ReplyDelete
  4. Multumesc Dana, Mare Maria !
    catkitchen...si mie imi place mult aceasta combinatie!
    Va pup!

    ReplyDelete