February 22, 2012

Taietei de orez cu pui si legume





Ingrediente
* 150 g taietei de orez
* 300 g piept de pui
* 250 g ciuperci pleurotus
* 2 morcovi
* 2 ardei kapia
* 1 fir de praz
* 2 linguri ghimbir ras
* 50 ml sos de soia
* ulei de masline
* sare, piper
Mod de preparare

Pieptul de pui spalat si taiat fasii se amesteca cu sosul de soia, ghimbir ras, putin ulei de masline, sare , piper  si se lasa la rece timp de 40-50 minute.
Legumele curatate si  spalate se taie rondele.

In wok incingem putin ulei de masline,  rumenim pieptul de pui ,
 adaugam legumele si lasam sa se caleasca cateva minute.
Taieteii de orez se pun in apa fierbinte timp de 4-5 minute pana se inmoaie, apoi se scurg si se adauga in tigaie peste legume si pui.
Adaugam 2 linguri de sos de soia, amestecam bine, apoi stingem focul.
Se servesc imediat.


Pofta buna!

8 comments:

  1. Gand la gand... si eu am prestat azi ceva asiatic, doar ca la alta categorie. Imi place puiul tau!

    ReplyDelete
  2. Arata tare bine! Prezentarea de nota 10!

    ReplyDelete
  3. Foarte gustos si arata bine!Imi place!

    ReplyDelete
  4. Adica ceva foarte bun si foarte sanatos!

    ReplyDelete
  5. Ce-mi place!!! Suntem fani noodles, eu cu pui, iar al meu cu vita! Pupici

    ReplyDelete
  6. Yammy... ce deliciu.....:)!!!!!Pupici:X

    ReplyDelete
  7. Fffff gustos si fff delicios !!! ;)

    ReplyDelete
  8. Arata minunat si cred ca este o bunatate!

    ReplyDelete