April 24, 2012

Aperitiv cu pui, ciuperci si leurda

                                                   
                    


Mod de preparare
Legumele se curata,se spala si se taie felii.
Ciupercile se calesc in putin ulei de masline.
Pieptul de pui spalat,se taie felii mici,se condimenteaza cu sare,piper si se rumeneste putin intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline.

Batem albusurile spuma pana cand devin foarte tari.
Punem galbenusurile,unul cate unul si omogenizam bine compozitia, apoi adaugam faina amestecata cu sarea incorporand cu o spatula, prin miscari circulare de sus in jos.
La sfarsit adaugam pieptul de pui,legumele amestecand usor.
Compozitia obtinuta se pune  intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se presoara deasupra semintele de in, si se da la cuptor, la foc mediu timp de 25- 30 minute.
Dupa coacere se taie in diferite forme, apoi se poate servi.


Pofta buna!

15 comments:

  1. Foarte bine arata!
    Hristos a Inviat!!

    ReplyDelete
  2. Ciupercile imi plac mult,mult.Servesc si eu.Pupici!

    ReplyDelete
  3. Adevarat a inviat!
    Multumesc Simona!

    ReplyDelete
  4. Multumesc Timea,Dia Mar, Cristina!
    Pupici dulci!!!

    ReplyDelete
  5. arata fantastic de bine...
    ce mai faci??? mai da un semn ca mi-i dor de tini uaii P

    ReplyDelete
  6. Atatea bunatati am vazut cu leurda ca maine piata scrie pe lista mea:)Tre sa incerc!

    ReplyDelete
  7. Un aperitiv pe cinste!!!!!!Pupici:X

    ReplyDelete
  8. Ce frumos ai prezentat totul!Imi place :-)
    Tzuc!

    ReplyDelete
  9. Foarte fain arata! Iar combinatia de zile mari!

    ReplyDelete
  10. Multumesc Alice!!!
    Pupici dulci!!

    ReplyDelete
  11. Multumesc Teo Bucatar,Maria Mare, Angelica,Antonina,,,,,mie chiar mi-a placut foarte mult!
    Va pup!!!

    ReplyDelete
  12. Cum se face ca am ratat eu acest aperitiv ? Mor dupa leurda , chiar de 1 mai , la intoarcerea de pe munte , ne-am abatut putin prin padure si am cules , un deliciu !!! ;)

    ReplyDelete