Ingrediente:
* 400 g aluat foietaj
* 500 g ciuperci
* 1 legatura usturoi verde
* ulei de masline Costa d'Oro
* 1 ou
* sare, piper
Mod de preparare:
Aluatul de foietaj se decongeleaza la temperatura camerei.
Ciupercile se curata, se spala si se calesc in ulei de masline Costa d'Oro.
Usturoiul verde se spala, se taie marunt,se amesteca cu ciupercile, apoi condimentam cu sare si piper.
Pe masa de lucru intindem aluatul de foietaj punem compozitia de ciuperci si usturoi apoi rulam usor.
Din ruloul obtinut taiem felii pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Ungem rulourile cu oul batut si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 25- 30 minute.
Se pot servi calde sau reci.
Particip cu aceasta reteta la concursul organizat de Laura Adamache .
Stiu sigur ca sunt delicioase!
ReplyDeletepup!
Grozave si arata minunat!
ReplyDelete