Ingrediente:
* 150 g piept de pui
* valeriana
* rosii cherry
* 2 ardei kapia
* 1 ardei gras portocaliu
* castravete
* ceapa verde
* ridichi
* jumatate de limetta
* cimbru verde
* ulei de masline Costa D'Oro
* otet balsamic
* nuci pecan
* seminte de in
* sare de mare
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se sterge cu un servet absorbant, apoi se taie fasii potrivite.
Intr-un bol punem pieptul de pui pe care il stropim cu ulei de masline Costa D'Oro, zeama de limetta,
adaugam cateva fire de cimbru verde , sare si dam la rece pentru o ora.
Dupa ce a expirat timpul scoatem pieptul de pui din marinata si il punem pe un gratar incins cateva minute, pana se rumeneste usor.
Valeriana si legumele se spala, apoi taiem legumele fasii.
Stropim deasupra cu ulei de masline Costa d'Oro , putin otet balsamic, adaugam sarea de mare apoi amestecam usor.
Punem deasupa nucile pecan , semintele de in si putem servi.
Particip cu acesta reteta la concursul organizat de Retetele lui Nicolai .
Ce salata buna...
ReplyDeleteMultumesc Simona!
DeleteMinunata!
ReplyDeleteMultumesc Cristina!
DeleteFoarte delicioasa :D
ReplyDeleteTe astept cu drag la Provocare "Dulce Romanie"! Mai multe informatii aici: http://sim0na-world.blogspot.ro/2013/06/provocarea-dulce-romanie.html
ReplyDeleteOau !. Ce bine arata. Papilele mele gustative au luato razna.
ReplyDelete