Ingrediente
* 800 g carne de iepure
* 2 oua
* 1 morcov
* 1 cartof
* patrunjel verde
* tarhon uscat
* susan
* pesmet
* sare de mare
* piper
Mod de preparare
Carne de iepure se dezoseza, se spala, si se macina in robotul de bucatarie.
Intr-un bol punem carnea de iepure macinata, legumele, ouale, patrunjelul verde tocat, tarhonul , sare si piper dupa gust.
Amestecam foarte bine toate ingredientele.
Intr-o farfurie punem cantitati egale de pesmet si susan pe care le amestecam bine.
Cu mainile usor umede luam cate putin din compozitie si formam bilute pe care le dam prin amestecul de pesmet si susan.
super! bifat si bookmark....musai fac si eu in toamna cand aduc iepurachele acasa
ReplyDeleteCe bune trebuie sa fie! Imi place susanul foarte mult.
ReplyDeleteMultumesc Valentina!!!
DeleteTocmai ce am fost sa dau ceva mancare la iepuri... deci.. sunt pe lista de asteptare :)
ReplyDeleteBune cred ca sunt si chiftelutele..
Pupici
Multumesc Simona, au fost bune bune!!!
Delete