August 2, 2013

Salata cu legume coapte si ton

Tot pentru concursul  “Gatesc sanatos cu Sun Food”  am pregatit  o salata cu legume coapte si ton.

 
Ingrediente

* 1 cutie ton Sun Food
* 1 sfecla rosie
* 1 ceapa
* 2 rosii
* 2 morcovi
* 2 ardei
* germeni de ridiche
* seminte de floarea soarelui crude si decojite
* otet balsamic
* ulei de masline
* sare de mare

Mod de preparare
Sfecla rosie se curata, se spala, se taie rondele putin mai groase si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Procedam la fel si cu morcovii ,ardeii, ceapa  si rosiile.
Presuram deasupra  cateva seminte de floarea soarelui.
Stropim legumele cu putin ulei de masline si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30 -35 minute.
Dupa ce s-au copt lasam sa se raceasca.
Desfacem conserva de ton Sun Food .

Produsele Sun Food sunt din ingrediente 100% naturale, fara conservanti, care isi  pastreaza gustul si culoarea.

Le puteti gasi in reteaua de magazine Cora, Auchan, Selgros, Metro cat si pe www.sunfood.ro  sectiunea shop online.
Cu ajutorul unei forme de inox asezam salata pe un platou astfel : punem in forma de inox primul strat de sfecla rosie pe care le-am taiat cuburi mai mici, morcovii, ardeii, ceapa,

rosiile , tonul scurs de ulei si germenii de ridiche.
Amestecam intr-un bol putin ulei de masline, uleiul ramas de la ton, otetul balsamic, sarea de mare si omogenizam bine, apoi stropim salata.
Scoatem  cu grija  forma de inox si  putem servi !







5 comments: