Ingrediente
* 1 cutie ton Sun Food
* 1 sfecla rosie
* 1 ceapa
* 2 rosii
* 2 morcovi
* 2 ardei
* germeni de ridiche
* seminte de floarea soarelui crude si decojite
* otet balsamic
* ulei de masline
* sare de mare
Mod de preparare
Sfecla rosie se curata, se spala, se taie rondele putin mai groase si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Procedam la fel si cu morcovii ,ardeii, ceapa si rosiile.
Presuram deasupra cateva seminte de floarea soarelui.
Stropim legumele cu putin ulei de masline si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30 -35 minute.
Dupa ce s-au copt lasam sa se raceasca.
Desfacem conserva de ton Sun Food .
Produsele Sun Food sunt din ingrediente 100% naturale, fara conservanti, care isi pastreaza gustul si culoarea.
Le puteti gasi in reteaua de magazine Cora, Auchan, Selgros, Metro cat si pe www.sunfood.ro sectiunea shop online.
Cu ajutorul unei forme de inox asezam salata pe un platou astfel : punem in forma de inox primul strat de sfecla rosie pe care le-am taiat cuburi mai mici, morcovii, ardeii, ceapa,
Amestecam intr-un bol putin ulei de masline, uleiul ramas de la ton, otetul balsamic, sarea de mare si omogenizam bine, apoi stropim salata.
Scoatem cu grija forma de inox si putem servi !
Tare buna trebuie sa fie salata!
ReplyDeleteMultumesc Simona !!!
DeleteExcelent arata, frumoasa salata, bravo!!
ReplyDeleteMultumesc Liana!!!
DeleteLegumele coapte au o savoare deosebita! Delicioasa!
ReplyDelete