April 15, 2014

Drob de miel


Ingrediente
* 500 g organe de miel
* 6 oua
* 2 legaturi ceapa verde
* 2 morcovi fierti
* 2 gogosari
* 8 oua de prepelita
* 1 legatura patrunjel verde
* 1  foaie dafin
* masline verzi
* ienibahar
* oregano
* sare de mare
* piper boabe mozaic


Mod de preparare
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Separat punem la fiert in apa cu sare morcovii curatati.
Punem la fiert si ouale de prepelita.
Dupa ce au fiert maruntaiele se lasa sa se racesca, apoi se dau prin robot sau se toaca marunt (dupa preferintele fiecaruia).
Intr-un bol mai mare punem carnea tocata apoi adaugam ceapa verde, morcovii, gogosarii  tocate marunt si amestecam bine.
Adaugam ouale batute bine, ienibaharul zdrobit, oregano, sarea, boabe de piper zdrobite si omogenizam foarte bine compozitia.
Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se adauga deaspra un ou batut, se niveleaza cu grija, apoi se decoreaza cu cateva masline verzi taiate felii, gogosari, patrunjel verde  si se da in cuptorul preincalzit la 180 grade aproximativ 50 - 60 minute.
Cand este complet rece se  scoate din tava,  se feliaza si se poate servi.




No comments:

Post a Comment