Ingrediente
* 500 g piept de pui dezosat
* 200 g cascaval afumat
* o legatura de leurda proaspata tocata marunt
* condimente pentru pui
* 2 oua
* 100 g pesmet
* 100 g susan
* sare, piper
Mod de preparare
Pieptul de pui dezosat , se spala ,se sterge cu un servet absorbant , apoi se taie fasii potrivit de mici.
Se pune fiecare fasie de piept de pui intre doua folii alimentare si se bate cu ciocanul de snitele .
Se condimenteaza cu sare , piper si condimente pentru pui.
Leurda tocata marunt se amesteca cu cascavalul ras.
Pe fiecare bucata de piept de pui se pune o portie generoasa de amestec de cascaval si leurda.
Se ruleaza pieptul de pui, se trece prin ou batut , apoi prin amestecul de pesmet si susan.
Se pun rulourile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 185 grade timp de 30 - 35 minute.
Rulourile de pui cu leurda se servesc calde sau reci.
Eu am venit la masa! Arata tare bine!
ReplyDelete