May 10, 2014
Papanasi cu smantana si dulceata de afine
Papanasii nu cred ca sunt refuzati de nimeni...se pot face in diverse feluri, fiind la fel de gustosi, eu insa va las papanasi cu smantana si dulceata de afine !
Ingrediente
* 600 g branza de vaci
* 250 g faina
* 100 g zahar tos
* 3 oua
* 1 lingurita praf de copt
* 1 lingura extract de vanilie
* smantana
* dulceata de afine
Mod de preparare
Branza se amesteca cu zaharul tos si praful de copt.
Se adauga ouale si extractul de vanilie,
iar la sfarsit faina.
Se amesteca bine pana cand se obtine un aluat care nu fie prea lipicios.
Aluatul se taie in bucati aproximativ egale, iar cu mana data prin faina se formeaza in numar egal discuri si bilute din aluat .
Se pune intr-o tigaie o cantitate generoasa de ulei la incins.
Se prajesc papanasii pe ambele parti pana sunt rumeni.
Papanasii se servesc cu smantana si dulceata de afine.
Etichete:
Prajituri
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Ce bunatate de papanasi, eu ii ador pur si simplu. Prezentarea e de nota 10+!
ReplyDeleteArata super yummy, o sa-ti 'fur' rețeta :)
ReplyDeleteAm ajuns cam tarziu la ine, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?
ReplyDeleteFelicitari pentru blog, totul arata minunat aici la tine, bucatele sunt super imbietoare!!