May 10, 2014

Papanasi cu smantana si dulceata de afine



Papanasii nu cred ca sunt refuzati de nimeni...se pot face in diverse feluri, fiind la fel de gustosi, eu insa  va las papanasi cu smantana si dulceata de afine !

Ingrediente

* 600 g branza de vaci
* 250 g faina
* 100 g zahar tos
* 3 oua
* 1 lingurita praf de copt
* 1 lingura extract de vanilie
* smantana
* dulceata de afine


Mod de preparare

Branza  se amesteca cu zaharul tos si praful de copt.
Se adauga ouale si extractul de vanilie,

  iar la sfarsit faina.


Se amesteca bine pana cand se obtine un aluat care nu fie prea lipicios.
Aluatul se taie in bucati aproximativ egale, iar cu  mana data prin faina se formeaza in numar egal discuri si bilute din aluat .



Se pune intr-o tigaie o cantitate generoasa de  ulei la incins.
Se prajesc papanasii pe ambele parti pana sunt rumeni.


Papanasii se servesc cu smantana si dulceata de afine.




  

3 comments:

  1. Ce bunatate de papanasi, eu ii ador pur si simplu. Prezentarea e de nota 10+!

    ReplyDelete
  2. Arata super yummy, o sa-ti 'fur' rețeta :)

    ReplyDelete
  3. Am ajuns cam tarziu la ine, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?
    Felicitari pentru blog, totul arata minunat aici la tine, bucatele sunt super imbietoare!!

    ReplyDelete