Usor de facut, foarte consistenta si sanatoasa salata de cus cus cu rodie si legume este binevenita si pentru zilele de post.
Ingrediente
* 100 g cus cus
* 1 rodie
* 1 zucchini
* rosii cherry
* ulei de masline
* sare de mare
* piper
Mod de preparare
Peste cus cus se toarna o cana de apa fierbinte si se lasa timp de cinci minute pana cand lichidul va fi absorbit in totalitate.
Se adauga 1 lingurita de ulei de masline si se amesteca pana cand se desface bob cu bob.
Zucchini se spala, se taie felii , se condimenteaza si se rumeneste pe gratar pe ambele parti.
Cuscus-ul se amesteca cu zucchini, seminte de rodie, rosiile cherry ,patrunjel.
Se condimenteaza cu sare de mare, piper, se amesteca cu grija si se serveste cu placere.
Ai stiut cum sa aduci un plus de calitate si exotism unei retete aparent banale prin adaugarea rodiei. Cu gustul ei intens si aromat, cu pielita ei lucioasa si suculenta, acest fruct dulce este un simbol al fericirii si pasiunii. Sa nu uitam ca este plin de anti oxidanti, minerale si vitamine si mai ales are foarte putine calorii. Raluca
ReplyDelete