January 13, 2015
Salata vegana cu hrisca si legume
Despre hrisca se stie ca aduce beneficii reale pentru sanatate, este energizanta si hranitoare, are un continut bogat de antioxidanti puternici, vitaminele B1, B2, B3, B6, fier, zinc si potasiu.
De aceasta data am combinat hrisca cu legume, seminte de rodie obtinand o salata foarte sanatoasa si gustoasa.
Ingrediente
* 150 g hrisca
* 150 g rosii cherry
* 3 morcovi
* 2 ardei kapia
* 1 ardei gras
* 1 ceapa rosie
* cateva fire patrunjel verde
* seminte de rodie
* sare de mare
* ulei de masline
* otet balsamic
Mod de preparare
Hrisca se spala in mai multe ape, se pune intr-un bol, se acopera cu apa si se lasa sa se hidrateze aproximativ o ora.
Legumele se curata, se taie felii mici si subtiri.
Intr-un bol se amesteca hrisca scursa de apa, legumele, patrunjelul tocat, semintele de rodie.
Se stropeste cu ulei de masline, otet balsamic, se condinemteaza si se amesteca toate ingredientele.
E foarte gustoasa si sanatoasa!
S-aveti pofta !
Etichete:
Salate
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Trebuie sa fie deliciosa!
ReplyDeleteChiar o sa incerc maine sa o fac,caci sunt la regim si manac multe salaturi! :)
Merci Simona!
Este foarte gustoasa Adriana, sa imi spui daca ti-a placut! Multumesc pentru vizita !Te pup!
Deletehrisca de unde pot cumpara , are si alta denumire ?
ReplyDeleteMarlene , hrisca o gasesti la magazinele naturiste, vazusem chiar si la Auchan.
Delete