January 30, 2015

Tocana de naut cu ardei copti si rosii uscate


 


Cu ceva timp in urma am primit cadou cateva conserve de la SunFood Fructe si Legume, iar printre ele se afla si nautul.
Cred ca v-am mai spus cat de mult imi place nautul, insa cel de la Sun Food este cu siguranta cel mai bun, credeti-ma pe cuvant.
Si cum vinerea este zi de post am pregatit o tocana delicioasa de naut cu ardei copti si rosii uscate.

Ingrediente 


 * 700 g naut Sun Food
 * 300 g ardei copti
* 200 g rosii uscate
* 2 fire de praz
* 1 ceapa rosie
* 3 catei de usturoi
* cimbru proaspat
* patrujel
* sare de mare
* piper


Mod de preparare


Intr-o tigaie se incinge putin ulei, se adauga prazul si ceapa taiate felii subtiri si se lasa cateva minute pe foc pana cand se inmoaie.

 Se pun ardeii copti taiati, rosiile uscate si se lasa pe foc cateva minute.


Se adauga nautul, se acopera cu apa se condimenteaza si se lasa sa fiarba pana cand scade apa.



Tocana de naut cu ardei copti si rosii uscate se serveste calda.
S-aveti pofta !

 





2 comments:

  1. Ce bine arata.
    Eu nu am gatit naut pana acum dar sigur voi incerca.

    ReplyDelete
  2. Musai trebuie sa il incerci, e foarte bun !

    ReplyDelete