October 26, 2016

Prima mea sedinta fotoCu ceva timp in urma la intanlirea bloggerilor ieseni de la Fika, Paul Paudurariu ne propunea tuturor membrilor Kooperativa 2.0 o sedinta foto in studioul lui.

Adelina, o tipa foarte draguta, autoarea blogului Blog de beauty, s-a oferit sa isi dedice din timpul ei pentru sesiunea de make-up si pentru asta ii multumim!

Evident ca toti am acceptat si astfel au urmat doua zile de sedinte foto la studioul lui Paul.

Despre Paul Padurariu nu pot sa va spun decat ca este un artist, in adevaratul sens al cuvantului, un om cald, foarte implicat si daruit pasiunii lui.

Pentru a va convinge de cele spuse  puteti  sa aruncati o privire pe site-ul lui , sau puteti sa il vizitati la studioul lui pe care il gasiti pe Rapa Galbena 10A, vis a vis de Akademos .

Si acum sa va povestesc depre prima mea sedinta  foto! 
Cu o zi inainte m-am gandit ca ar fi bine sa prepar cateva prajiturele raw vegane si sa le ofer cadou din partea mea tuturor celor care ajung la studio.

Ajunsa la studio, unde era o atmosfera foarte calda si placuta, plina de zambete si rasete, Adelina incepe sedinta de make-up  si apoi urma ca  Paul sa inceapa sesiunea foto.

Usor timida la inceput si nestiind ce ma asteapta, Paul a avut grija ca sa scap de emotii si astfel a inceput sedinta foto despre care nu pot sa va spun decat ca a fost minunata, dar mai bine las fotografiile sa vorbeasca!
Multumesc Paul Padurariu, Adelina si Kooperativa2.0

2 comments: